ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην καταψύχονται προϊόντα που έχουν ήδη αποψυχθεί.
◙ Συνίσταται απόψυξη πριν από το ψήσιμο 20-25 min.
◙ Το προϊόν ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C-190°C για 35-40 min.
◙ Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τον τύπο του φούρνου.
◙ Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
◙ Τα Ψημένα προϊόντα κατά προτίμηση θα πρέπει να καταναλώνονται εντός 24 ωρών.
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα
Μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ελληνικές γλυκές πίτες. Αφράτη ζύμη αέρος γεμίζεται με πεντανόστιμη κρέμα με αποτέλεσμα ένα υπέροχο τραγανό σνακ.