Προθερμάνετε το φούρνο σας για 15 min στους 100°C και τον σβήνετε . Τοποθετήστε τα προϊόντα στο ταψί πάνω
σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος και ψεκάστε τα με νερό.
◙Τοποθετήστε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο για 50 min μέχρι να φουσκώσουν τα προϊόντα. Για καλύτερο
αποτέλεσμα αλείψτε τα προϊόντα με αυγό ή γάλα.
◙Ψήστε στους 170°C-175°C για 20 -25 min ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας μέχρι να ροδίσουν. Ο χρόνος
ψησίματος εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τον τύπο του φούρνου. Για ταυτόχρονο ψήσιμο (άνω
του ενός ταψιού) πρέπει ο φούρνος σας να διαθέτει σύστημα αέρα. Μην χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων για
το φούσκωμα και το ψήσιμο των προϊόντων. Αφήστε τα προϊόντα να κρυώσουν για 5-10 min πρίν απο το
σερβίρισμα.
◙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην καταψύχονται προϊόντα που έχουν ήδη αποψυχθεί.
Κρουασανάκια με βούτυρο 25 γρ. (10×750 γρ.)
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό, τραγανό κρουασάν. Το αγαπημένο γαλλικό σνακ, που η Τσαμπάσης χρόνια τώρα φτιάχνει με ασυναγώνιστη τεχνοτροπία και εξαιρετικές πρώτες ύλες.