ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην καταψύχονται προϊόντα που έχουν ήδη αποψυχθεί.
◙ Συνίσταται απόψυξη πριν από το ψήσιμο 20-25 min.
◙ Συνίσταται η επάλειψη του προϊόντος με διάλυμα νερού-αυγού .
◙ To προϊόν χρείαζεται ωρίμανση . Στόφα:30°C- 40°C .- Υγρασία 70% για 90-100 min.
◙ Το προϊόν ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C-170°C για 25-30 min.
◙ Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τον τύπο του φούρνου.
◙ Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
◙ Τα Ψημένα προϊόντα κατά προτίμηση θα πρέπει να καταναλώνονται εντός 24 ωρών.
Κρουασάν με βούτυρο 105 γρ.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό, τραγανό βουτυρένιο κρουασάν. Το αγαπημένο γαλλικό σνακ, που η Τσαμπάσης χρόνια τώρα φτιάχνει με ασυναγώνιστη τεχνοτροπία και εξαιρετικές πρώτες ύλες.