ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην καταψύχονται προϊόντα που έχουν ήδη αποψυχθεί.
◙ Συνίσταται απόψυξη πριν από το ψήσιμο 20-25 min.
◙ Συνίσταται η επάλειψη του προϊόντος με διάλυμα νερού-αυγού .
◙ To προϊόν χρείαζεται ωρίμανση . Στόφα:30°C- 40°C .- Υγρασία 70% για 90 min.
◙ Το προϊόν ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C-170°C για 20-25 min.
◙ Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τον τύπο του φούρνου.
◙ Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
◙ Τα Ψημένα προϊόντα κατά προτίμηση θα πρέπει να καταναλώνονται εντός 24 ωρών.
Κρουασάν γαλοπούλα-τυρί
Φέτες γαλοπούλας και τυριού σκεπάζονται τέλεια από μια ζύμη κρουασάν για ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ σνακ. Το αγαπημένο σε πολλούς κρουασάν γαλοπούλα-τυρί